Investeering:

€ 15,000

Frantsiisitasu:

€ 25,000

Kasutustasu:

5%

Turundustasu:

€ 0.00

Üksuste arv

Tasuvusaeg

Lepinguperiood

Tulu lepinguperioodilt:

12 000*

* tulu pärast investeeringu tagasiteenimist (pärast tasuvusaega), kus ei ole arvestatud äriegevuse enda tulude ja kuludega

BAASINFORMATSIOON

Asutamisaasta:

Frantsiisiga alustamise aasta:

Enda opereeritud üksused:

Frantsiisitud üksused:

Äriüksuste koguarv:

Töötajate arv äriüksuse kohta:

Lepinguperiood: 60 kuud

ONLINE KANALID

Koduleht

Surf’n’Fries on järgmine suur samm edasi, mis tänu tugevale kaubamärgile, nutikale pakendilahendusele, kõrgekvaliteedilisele toorainetele ja uuele tehnoloogiale, valmistab esimesi tervislikke friikartuleid maailmas.

Turupositsioon

Tänases kiirtoidurestoranide maailmas on ära määratletud kindlad valdkonnad ja nende liidrid: Hamburgerid (McDonalds), kanatoidud (Kentucky Fried Chicken – KFC), võileivad (Subway) jne.
Huvitaval kombel on täitmata veel tühimik friikartulite kategoorias – selleks on Surf’n’Fries’-il soodne võimalus. Surf’n’Fries sobib ideaalselt täitma seda lünka ja pakub lahendust murele, mis puudutab terviseteemasid seoses friikartulitega.

Tõestatud edukus – Kasvutrend

Surf’n’Fries on kasvanud 4 aastaga ühest ärist 40-ni. Rahvusvaheline areng, mis algas Horvaatiast, laienes Austriasse, Türki, Sloveeniasse ja Bosniasse. Hetkel ollakse turule sisenemas Ungaris, Saksamaal, Ukrainas, Montenegros ja Rumeenias.
Surf’n’Fries müüb ligi 1000 tonni kartulit aastas.

Unikaalne pakend

Surf’n’Fries-il on kõige unikaalsem, paremini müüv ja funktsionaalseim pakend maailmas. Surf’n’Fries pakend jõudis PRO Carton pakendidisaini võistluse finaali Viinis ja seda esitletakse Art Power disainiraamatus kui maailma parimat pakendilahendust.

Uus tehnoloogia – friikartuleid valmistatakse kuuma auruga

LightFry tehnoloogia kasutab auru, et küpsetada kartulit seestpoolt ja seejärel kuuma õhku, et teha need krõbedaks ja väljaspoolt. Mitte ühtegi tilka praadimisõli küpsetusprotsessis ei kasutata!

SURF’N’FRIES frantsiisivõtjad peaksid vastama järgmistele nõuetele:

Olema avatud uutele kontseptsioonidele
Olema loomingulise lähenemisega

Pakume Sulle:

Täielikku väljaõpet nii omanikule kui töötajatele
Tuge restorani avamisel
Üldist toetust


Andrija Čolak

CEO

Keeled:

Võtke meiega ühendust ja küsige rohkem informatsiooni