Investeering:

€ 50,000

Frantsiisitasu:

€ 5,000

Kasutustasu:

2%

Turundustasu:

2%

Üksuste arv

Tasuvusaeg

Lepinguperiood

Tulu lepinguperioodilt:

12 000*

* tulu pärast investeeringu tagasiteenimist (pärast tasuvusaega), kus ei ole arvestatud äriegevuse enda tulude ja kuludega

BAASINFORMATSIOON

Asutamisaasta: 2016

Frantsiisiga alustamise aasta: 2021

Enda opereeritud üksused: 1

Frantsiisitud üksused: 0

Äriüksuste koguarv: 1

Töötajate arv äriüksuse kohta: 2-4

Lepinguperiood: 60 kuud

ONLINE KANALID

Koduleht

Veeda aega maitseid, rõõmu ja elamusi jagades!

Otse kliendi silme all tulikuumas ahjus kiirelt valmivad FLAMMKUCHENID on parimaks kaaslaseks heale veinile ja seltskonnale.
● Hoolikalt välja töötatud retseptid, mis on loodud Rainer Andreas (omanik ja looja) poolt, kellel on ligi 40 aastat kogemust gastronoomias üle kogu maailma)
● Madalad tööjõukulud (köögis töötab 1 inimene ja saalis 1 inimene)
● Madal tooraine kulu
● Väga lai kliendi sihtrühm
● Lihtne menüü kliendile ja ka köögile (kliendil ei nõua palju aega valiku tegemiseks ning köögis ei nõua suuri laopindu toorainete jaoks, kõik on lihtsalt ettevalmistatav, väiksem ajakulu ühe toote valmistamiseks)
● Värsked toorained ja valmistamine kliendi silme alla, mis tagab kliendile usalduse toote värksuses

Toitlustuse taust ja kogemus ei ole eelis!

• tugevad müügi- ja klienditeenindusoskused;
• huvi toitlustuse vastu;
• töökas ja soovib omada oma äri;
• edule orienteeritud;
• rahaliselt vastutustundlik ja suuteline täitma alginvesteeringu nõudeid.
Varasemat väikeettevõtluse kogemust peetakse plussiks, kuid seda ei nõuta.

Sa ei pea oskama restoraniäri pidada, meie õpetame kuidas seda teha!

Väljaõpe frantsiisiandja juures.

Väljaõpe frantsiisivõtja avatavas restoranis kohapeal.

Täienduskoolitused ja uute toodete tutvustused.


Ingrid Talgre

asutaja

Keeled:

Võtke meiega ühendust ja küsige rohkem informatsiooni