Investeering:

€ 155,000

Frantsiisitasu:

€ 35,000

Kasutustasu:

5%

Turundustasu:

€ 0.00

Üksuste arv

Tasuvusaeg

Lepinguperiood

Tulu lepinguperioodilt:

12 000*

* tulu pärast investeeringu tagasiteenimist (pärast tasuvusaega), kus ei ole arvestatud äriegevuse enda tulude ja kuludega

BAASINFORMATSIOON

Asutamisaasta:

Frantsiisiga alustamise aasta:

Enda opereeritud üksused:

Frantsiisitud üksused:

Äriüksuste koguarv:

Töötajate arv äriüksuse kohta:

Lepinguperiood: 60 kuud

ONLINE KANALID

Koduleht

Üle 10 tegutsemisaasta
Esimene Double Coffee restoran avati 2002. aastal Riia kesklinnas. 2005. aasta lõpuks oli Double Coffeel 16 restorani üle terve Läti. 2009. aastal alustas Double Coffee frantsiisisüsteemi väljaarendamist ja alates sellest ajast on nad aktiivselt laiendanud oma võrgustikku ka välismaale.

Üle 900 töötaja
Double Coffee töötajad on üheks meie võrgustiku eduka laienemise nurgakiviks. See on nende kirg ja pühendumine tööle, mis Double Coffee kohvikuketi kasvama ja laienema pani. Oleks õiglane öelda, et täna töötavad meie tiimis ainult parimad ja säravaimad.

Üle 17 miljoni külastaja
Double Coffee oluliseim kriteerium on kliendi rahulolu. Seetõttu ongi Double Coffee enam kui 10 aastat pidanud kõige kõrgemaks prioriteediks teeninduskvaliteeti.

Et saada Double Coffee frantsiisipartneriks, on sul vaja:

Olla kogemustega ja hea mainega ettevõtja ärimaailmas
Omada vajalikke vahendeid investeerimiseks
Olla valmis vastama Double Coffee nõuetele ja standarditele
Kogemus restoraniäris ei ole nõutav.

Double Coffee kohustub:

Abistama frantsiisivõtjat äriplaani arendamisel ja finantsmudeli kalkuleerimisel;
Abistama frantsiisivõtjat kohavalikul;
Abistama frantsiisivõtjat töötajate leidmisel ja väljaõppel;
Abistama frantsiisivõtjat baari- ja restoranimenüü väljatöötamisel;
Abistama frantsiisivõtjat seadmete, mööbli jms tarnijate valikuga;
Abistama frantsiisivõtjat restorani avamisel;
Abistama frantsiisivõtjat turundusstrateegiate arendamisel, et tõsta Double Coffee müüki ja külastajate arvu;
Koolitama ja harima frantsiisivõtjat. Väljaõpe toimub Riias, kogenud meeskonnaliikmete poolt;
Pakkuma ligipääsu Double Coffee ettevõtte serveritele;
Nõustama frantsiisivõtjat ärijuhtimises.

Personal: 15 inimest
Kohviku pind: 150-400 m2


Sofja Alimočkina

Franchise Manager

Keeled:

Võtke meiega ühendust ja küsige rohkem informatsiooni