Investeering:

€ 150,000

Frantsiisitasu:

Kasutustasu:

Kokkuleppel

Turundustasu:

€ 0.00

Üksuste arv

Tasuvusaeg

Lepinguperiood

Tulu lepinguperioodilt:

12 000*

* tulu pärast investeeringu tagasiteenimist (pärast tasuvusaega), kus ei ole arvestatud äriegevuse enda tulude ja kuludega

BAASINFORMATSIOON

Asutamisaasta:

Frantsiisiga alustamise aasta:

Enda opereeritud üksused:

Frantsiisitud üksused:

Äriüksuste koguarv:

Töötajate arv äriüksuse kohta:

Lepinguperiood: 240 kuud

ONLINE KANALID

Koduleht

Čili Pica alustas restoranide rajamist 18 aasta eest Leedus, Vilniuses ja tänaseks on ta liidripositsioonil, kui suurim restoranikett Baltikumis.

Esimene pizzarestoran Čili Pica avati Vilniuses 1997. aastal. Vilniuse elanikud ja turistid tegid söögikohast enimkülastatud restorani linnas. Külastajad pidid sageli ootama tunde pikas järjekorras, et sisse saada. 1999 alustas ettevõte frantsiisimisega, avati uusi restoranikette, asutati väike kohvikukett ja loodi koju kättetoomise teenus.

Čili Pica restoranid on tavaliselt 250-300 m2 suurused. Interjöör on hubane ja sundimatu ning peegeldab Čili Pica unikaalsust. Interjööri luues võtsid sisekujundajad arvesse stiili ja lihtsust, et oleks kindel, et restoranid meeldiksid eri vanuses inimestele.

Tänaseks seostub sõnaga „pizza“ paljudele just „Čili Pica“ ja nende restoran, mis küpsetab ca 5000 pizzat päevas. Siiski, Čili Pica ei ole mitte ainult pizzarestoran – siin on ka suur valik maitsvaid ja kvaliteetseid roogasid. Seepärast ei kutsugi Čili Pica end täna enam pizzeriaks, vaid lihtsalt Čili Pica restoranide võrgustikuks.

Kuigi kogemus cateringi valdkonnas ei ole nõutav, arvestatakse seda siiski eelisena. Čili Pica korraldab väljaõppe ja pakub laiaulatuslikku informatsiooni tulevastele frantsiisikandidaatidele. Frantsiisikandidaat saab kõik vajamineva selleks, et juhtida Čili Pica restorani edukalt.

Čili Pica nõustab ja abistab frantsiisivõtjat järgmistel teemadel:

Ärijuhtimine ja administreerimine
Kohavalik eeldatavale müügikohale
Sisekujundus
Koha väljaehitus ja varustus
Tehnilised projektid
Tehniline varustus
Turunduse planeerimine
HACCP (RVSAVT) süsteemi tutvustus
Töötajate valik ja nõudmised töötajatele
Erinevad personaliga seotud teemad
Muud hüved, mis Čili Pica frantsiisiga kaasnevad, on:

Frantsiisivõtjal on lubatud kasutada frantsiisiandja reklaami tulemusi ja frantsiisiandja poolt korraldatud uuringute andmeid. Samuti võib ta osa võtta mitmetest ettevõtte arendamise programmidest (Need on väga kasulikud konkurentsis püsimiseks).
Frantsiisivõtjal on lubatud kasutada frantsiisiandja poolt väljatöötatud tarnijavõrgustikku.
Frantsiisivõtjal on õigus kasutada frantsiisiandja litsentse, kaubamärke, tehnoloogilisi saladusi ja muud konfidentsiaalset infot.
Enne restorani avamist õpetab Čili Pica frantsiisivõtjat või tema volitatud esindajat, kuidas juhtida restorani. Olulisemad töötajad (kokk, pagar, peakelner) läbivad oma ülesannete täitmiseks ettevõtte poolt vajaliku koolituse.

Lisaks pakub Čili Pica frantsiisivõtjate võrgustikule võimalust kasutada turuinfot ja töökogemusi erinevate riikide turgude kohta. Čili Pica huvides on, et frantsiisivõtjate kaubandustegevus on ühtlane ja parima kvaliteediga. Seetõttu on reegliks, et Čili Pica kehtestab kvaliteedikontrolli ja nõuab rangelt kvaliteedistandardite järgimist.


Sandra Stankeviciute

Director

Keeled:

Võtke meiega ühendust ja küsige rohkem informatsiooni