FLAMM: veini- ja toidubaar laieneb

Saime juurde teise oma rahvusvahelise frantsiisi – FLAMM:. Eestis toodetud veini Prantsusmaale arvatavasti müüa ei saa. Aga Eestis loodud veini- ja toidubaari frantsiisi saab küll.

Tallinna Rotermanni kvartalist alguse saanud flammkuchen veinibaar FLAMM: www.flamm.ee on saanud valmis rahvusvahelise frantsiisikontseptsiooniga. Tegemist on franchising.ee-le seni teise teadaoleva Eesti frantsiisiga mis vastab rahvusvahelistele nõuetele ja konkureerib maailma frantsiisiturul võrdselt teistega. Esimene on Beautiful Me rullmassaaži frantsiis www.rollmassage.com.

Flammkuchen ehk tõlkes “leegikook” ajalooliselt Edela-Saksamaalt, tänapäeva Alsace’i piirkonnast Prantsusmaalt. Flammkuchenit kasutasid pagarid algselt küpsetusahjude temperatuuri testimiseks. Võeti natukene tainast, rulliti lamedaks, peale määriti crème fraîche`i ja küpsetati puuküttega leivaahjus paar minutit.

FLAMM: flammkuchen-baari kontseptsioon on pakkuda hubases interjööris hõrgutisi, mis valmivad kiiresti külastaja silme all kuumas ahjus, läbimõeldud sortimendis, õige suuruse ja maitsega, mis on parimaks kaaslaseks heale veinile ja seltskonnale. Baaris on tähtsal kohal õhustik ja stiil, kuid kiire teenindus peab tagama, et klient ei viibiks baaris üleliia kaua ehk võimalikult väikese kohtade arvuga saaks võimalikult palju kliente teenindada. Flammkuchen on ka ideaalne kaasa ostmiseks või kulleriga tellimiseks.


FLAMM: frantsiis on koduturul tubliks täienduseks meie vanimale, suurimale ja tuntumale frantsiisibrändile Peetri Pizzale www.peetripizza.ee. Sarnane toode, aga mitte järjekordne söögikoht, vaid populaarne elustiili bränd. Hubane hingega koht. Puhtad maitsed, elegantne vorm. Läbimõeldud veinivalik. FLAMM:i strateegia näeb ette avada lisaks Tallinnale veel teisteski linnades stiilseid söögikohti frantsiisilepingu alusel, neile kes peavad lugu lihtsast aga hõrgust toidust, aja veetmisest autentsest atmosfäärist maitseid, rõõmu ja elamusi jagades!

FLAMM: frantsiisi puhul ei ole tähtsal kohal ainult flammkuchen, vaid detailideni on läbi töötatud kõik toitlustusäri ja brändingu nüansid. Kõik on valmis ja testitud. Osta FLAMM: frantsiis ja hakka iseenda peremeheks ja tee enda FLAMMKUCHEN BAAR frantsiisiäri!

investeering 43 000 € – 80 000 €
ROI 1,5 aastat (18 kuud)
liitumistasu ühe restorani kohta: 5 000 €
litsentsitasu: alates 2%  müügist
turundustasu: kuni 2% müügist

Franchising EE

Loe teisi artikleid