Tele2 ja Cofix avavad Venemaa esimese kohvik-esinduse

Mobiilioperaator Tele2 ja Iisraeli kohvikutekett Cofix avavad Moskvas Mega Himki kaubanduskeskuses ühise müügipunkti.

Kohv ja uus mobiilipakett ühest kohast

Niisugune omanäoline projekt on esimene, kus teevad koostööd telekommunikatsiooni- ja restoranifirma. Koostöö seisneb selles, et müügipunktis on korraga kõrvuti nii kohvik kui ka mobiilioperaatori esindus.

Kahe ettevõtte koostöö võimaldab mõlemal kärpida ruumide ülalpidamise kulusid, vähendada töötajate arvu ning suurendada külastajate arvu. Lisaks tõstab unikaalne lahendus efektiivsust.

Uuenduslikust lähenemisest võidavad kliendidki palju. Nii antakse igale Tele2-ga liitujale kingituseks tasuta kohv ning kohviku külastaja saab allahindlusi Tele2 teenustelt.

Müügipunktid kõikidesse Venemaa transpordisõlmedesse

Tele2 Moskva piirkonna kommertsdirektor Anton Kondratov kommenteerib uut lähenemist:

“Kahe tugeva partneri, kes on mõlemad oma ala professionaalid, koostöö on meie jaoks väga tähtis strateegiline suund, mille peamine eesmärk on luua turule uusi teenuseid ja tooteid. Partnerlus Cofixiga võimaldab klientidele pakkuda uusi võimalusi. Selline koostöö initsiatiiv on suurepärane alus mõlemal koostööpartneril oma efektiivsust tõsta.”

Cofixi äriarendusjuht Aleksander Mehrišvili lisab:

“Tele2 ja Cofix on firmadena sarnased. Mõlemad teeme klientidele soodsate hindadega pakkumisi ning ka firmade stiil on sarnase värvigammaga. Tele2 mobiilioperaatoriga ühendab meid esmajärjekorras mõistlik hinnapoliitika ja aus suhtumine klientidesse. Meil on suured lootused koostööle selliste strateegiliselt tähtsate partneritega nagu Tele2. Oleme avamas punkte veel neljas Moskva kaubanduskeskuses, Šeremetjeva lennuväljal ja kahes kaubanduskeskuses Peterburis. Plaan on katta kogu Venemaa selliste tänavataseme jäemüügipunktidega.”

Frantsiisivõtja saab huvipakkuvama lahenduse

Tele2 ja Cofix on Venemaal frantsiisid, mis annab omakorda väikeettevõtjatele võimaluse hakata frantsiisivõtjaks. Iga frantsiisvõtja, olgu ta Tele2 või Cofixi frantsiisivõtja, saab kasutada teise partneri süsteemi.

Franchising EE

Loe teisi artikleid