Mike Tysoni fitnessklubist saab frantsiis

Endine raskekaalu poksija ja seitsmekordne maailmameister Mike Tyson avab Dubais esimese fitnessklubi frantsiisi. Lisaks Lähis-Idale on tal plaan siseneda Austraalia, Prantsusmaa, Lääne-Aafrika ja Hiina turgudele.

Vastates küsimusele, miks on Mike Tyson valinud esimeseks sihtriigiks just Dubai, vastas ta: „Dubai on tuntud mitmete juhtivate spordiürituste ja -ikoonide võõrustajana, mistõttu on see koht just sobilik fitnesskeskuse, mis ühendab endas minuliku nii-öelda kõva ja väljakutset esitava filosoofia, esmaseks avapauguks.“

„Püüan kindlasti kõikides minu fitnessklubides säilitada tugeva taseme: treenerid ja teised koolitustöötajad saavad minult tegevusloa. Tean, et sellest saab olema üks pikk ja edukas koostöö minu ja sealse regiooni vahel,“ lisas Tyson.

Mike Tyson külastas viimati Dubaid 2013. aasta novembris, kui esitles autobiograafilist lava-show’d „Mike Tyson: The Undisputed Truth“. Enne seda pidi 2009. aastal Abu Dhabis toimuma taaskohtumine tema ajaloolise rivaaliga, neljakordse raskekaalu maailmameistri Evander Holyfieldiga, kuid see võistlus jäi ära. Teatavasti peeti 1997. aastal kahe mehe vahel kurikuulus matš, mis lõppes sellega, et Tyson hammustas Holyfieldi kõrvast. Sealt algas ka Tysoni karjääri allakäik: aastatel 1992 – 1995 veetis poksilegend vägistamise eest süüdimõistetuna vangis, kus ta pöördus Islami usku. Poksiringi naasis ta aga eduka tagasitulekuga, võites Frank Brunot ja Bruce Seldonit.

Tysoni fitnessklubid hakkavad pakkuma rohkem kui traditsioonilised spordisaalid, pannes erilise rõhu töökusele ja distsipliinile. Keskuses saab osaleda kardio-, jõu-, funktsionaal- ja poksitreeningutel. Klubides on täismõõdus poksiring ja valikud fitnessruumid.

Rohkem infot Mike Tysoni Dubais peagi avatava fitnesskeskuse avamise kohta leib www.miketyson.com.

Franchising EE

Loe teisi artikleid