Kindel värk: Pizza Hut ja KFC sisenevad Eesti turule

Tallinnasse, Ülemiste keskuse kõrvale, Peterburi tee äärde ehitatava T1 kaubanduskeskuse plaanidel on oma koht ka KFC ja Pizza Huti kiirtoidurestoranil.

Pro Kapitali juhatuse liige Allan Remmelkoor ütles Delfile, et KFCiga ametlikku lepingut pole, kuid läbirääkimised käivad ja kindel on see, et kui mitte varem, siis vähemalt 2018. aasta kevadel, mil T1 kaubanduskeskus avatakse, tuleb Eesti turule uus kiirtoidukett KFC ja Pizza Hut.

KFC on varasemalt Delfi Kasulikule kinnitanud, et teeb tööd selle nimel, et Eestis saaks lähitulevikus avatud esimene KFC (Kentucky Fried Chicken) Yum! brändi kiirtoidurestoran.

Leedu firma Cibus Groupi, kelle käes on Baltikumi KFC ja PizzaHuti frantsiisi- ja arendusõigus, juhi Sigurdur A. Sigurdssoni kinnitusel on tänaseks Leedus, Lätis ja Soomes tegutseval firmal peagi plaan ka Eesti turule siseneda.

„Iga uus turg vajab hoolikat planeerimist enne sinna sisenemist. Hetkel oleme võtnud fookuseks leida head asukohad Riias ja Leedu suuremates linnades, kus avada järgmised restoranid. Eesti on kahtlemata meie järgmine sihtkoht, kuhu soovime KFC Yum! kaubamärkidega siseneda,” kinnitas Sigurdsson Delfile.

Praegusel hetkel töötab Leedus neli KFC restorani ning 2 PizzaHut expressi. Hiljuti sai avatud ka esimene Riia KFC ning järgmine samm on avada Soomes seitse PizzaHuti restorani ja take away-poodi.

Sigurdssoni sõnul on Eesti ja Balti turul ruumi küll uute, aga end juba sisse töötanud ja tuntud brändidele. „KFC on üks maailma 20 tuntumast brändist, millel on üle maailma 120 eririigis 20 000 restorani. Igasugune ja kaasa arvatud Balti turg on alati vastuvõtlik unikaalsetele ja kvaliteetsetele toodetele,” leiab ta.

Allikas: delfi.ee

Franchising EE

Loe teisi artikleid