2019. aasta edukaimad frantsiisibrändid

Kui olete otsustanud hakata frantsiisivõtjaks, avastate, et teie tähelepanu eest konkureerivad tuhanded frantsiisid. Tõenäoliselt kitsendate enda otsinguid enda huvialadest lähtuvalt, kuid ka sellisel juhul on võimalikke frantsiise kümneid kui mitte sadu. Otsustamaks milline neist parim teile, tuleb olukorda veidi lähemalt uurida.

Ajakiri Entrepreneur koostab iga-aastaselt „Franchise 500“ nimekirja, kus tuuakse välja aasta edukaimad frantsiisid. Ettevõtteid hinnatakse enam kui 150 punkti alusel, mis puudutavad näitajaid nagu: frantsiisivõtja tasud, frantsiisiandja toetus, suurus, kasv, brändi tugevus ja stabiilsus. Entrepreneur toob välja käesolevas artiklis mõned näited, kes ei olnud ainult esindatud „2019 Franchise 500“ nimekirjas vaid on ka oma tegevusala tipus.

Märkimist väärib, et antud nimekiri ei ole mõeldud frantsiisivõtja eest otsuse tegemiseks. Nimekiri põhineb objektiivsetel näitajatel ning ei arvesta frantsiisivõtja erisusi. Endale sobiliku frantsiisi leidmiseks tuleb veidi tõsisemalt ettevõtetesse süveneda. Lugeda pakutavaid materjale, suhelda eelnevate frantsiisivõtjatega ning samuti konsulteerida juristi ja võimalike teiste nõustajatega.

Vaata valikut SIIT

Franchising EE

Loe teisi artikleid